• HABERLER

Belediye Başkan'ımız Sayın Kasım KARAKÖSE ve A.S.K.İ. GenelMüdür Vekili Sn. Nesrin VURSAVUŞ Sokak ve Caddelerde İncelemeler Yaptı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (A.S.K.İ.) Genel Müdür Vekilimiz Sn. Nesrin VURSAVUŞ ile birlikte, Sokak ve Caddelerimizde İncelemeler Yaptık.

Belediyemizin Yaptığı ve Yapacağı Calışmalarda Belediyemiz'e Destek Sağlayacak olan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Zeydan KARALAR ve A.S.K.İ Genel Müdür Vekilimiz Sn. Nesrin VURSAVUŞ'a  teşekkür ediyorum.

Kasım KARAKÖSE

İMAMOĞLU BELEDİYE BAŞKANI