Sinekle Mücadele Etmeye Son Gaz Devam!!! | İmamoğlu Belediyesi

Sinekle Mücadele Etmeye Son Gaz Devam!!!

3 Mart 2015 16:34

İmamoğlu İlçesi’nde 2014 yılının sonuna kadar sürdürülen sinekle mücadele 2015 yılında hızlı bir şekilde yeniden başladı. Başkan Adamhasan sinekle mücadele konusunda, ”Sinekle mücadelemiz göreve başladığımızdan hemen sonra başlayarak 11 ay boyunca  sürdü. Larva dönemi başladığından sinek  larvası mücadelesini yeniden başlattık. 65 kişilik  ekip  ile  yoğun  bir  çalışma yapıyoruz. İlçemizin 27 mahallesinin tamamında başlatılan larva mücadelesi […]

Sinekle  Mücadele Etmeye  Son Gaz   Devam!!!

Başkan Adamhasan sinekle mücadele konusunda, ”Sinekle mücadelemiz göreve başladığımızdan hemen sonra başlayarak 11 ay boyunca  sürdü. Larva dönemi başladığından sinek  larvası mücadelesini yeniden başlattık. 65 kişilik  ekip  ile  yoğun  bir  çalışma yapıyoruz. İlçemizin 27 mahallesinin tamamında başlatılan larva mücadelesi dört gün sürdü. Bu mücadelede emeği geçen ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşlarımıza sineksiz bir hayat sunacağız.” dedi.

Sitemizin içeriklerini yakınlarınız ile paylaşabilirsiniz