BENGÜTÜRK TV CANLI YAYIN KONUĞU OLDUK | İmamoğlu Belediyesi

BENGÜTÜRK TV CANLI YAYIN KONUĞU OLDUK

1 Aralık 2014 11:53

İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, BENGÜTÜRK TV’nin canlı yayın konuğu oldu. İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, seçildiği günden bu yana yaptığı hizmetleri canlı yayında anlatarak, kısa zamanda çok işler başardığını ifade etti. Proğramda sorulan sorulara olağanüstü bir performans göstererek cevap veren Başkan Adamhasan,  ”Halkımıza  söz verdiğimiz her şeyin yerine getirilmesi  için bütün ekip arkadaşlarımızla birlikte […]

BENGÜTÜRK TV CANLI YAYIN KONUĞU OLDUK

Proğramda sorulan sorulara olağanüstü bir performans göstererek cevap veren Başkan Adamhasan,  ”Halkımıza  söz verdiğimiz her şeyin yerine getirilmesi  için bütün ekip arkadaşlarımızla birlikte özverili bir şekilde çalışıyoruz. Geçmiş yönetimlerin yapmaya cesaret edemediği hizmetleri birer birer yapmaya başladık. Kısıtlı imkanlarla başardığımız işler bütçemizin çok üzerindedir. Hizmetlerin yapımı konusunda ilçemize yardımlarını esirgemeyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü’ye teşekkür ederim.”  dedi .

bengütürk

Sitemizin içeriklerini yakınlarınız ile paylaşabilirsiniz