Başkan Adamhasan: Silahlı Saldırının hedefi Belediye değildir | İmamoğlu Belediyesi

Başkan Adamhasan: Silahlı Saldırının hedefi Belediye değildir

8 Ocak 2016 16:29

İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, ‘’Silahlı saldırının şahsım ve belediyemizle bir alakası yoktur’’ dedi.   İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, önceki gün basında yer alan İmamoğlu Belediyesi’ne silahlı saldırı yapıldığı yönündeki haberler ile ilgili yaptığı açıklamada, silahlı saldırının şahsı ve belediye ile alakasının olmadığını söyledi.   Başkan Adamhasan, medyada çıkan kar maskeli iki kişinin […]

Başkan Adamhasan: Silahlı Saldırının hedefi Belediye değildir

55555555555

Başkan Adamhasan, medyada çıkan kar maskeli iki kişinin belediye makam odasına ateş açtığı yönündeki haberleri değerlendirirken, ‘’Emniyetten alınan bilgilere göre önceki gün saat: 22.30 civarında belediyenin yan tarafındaki kuyumcunun binasına dört el ateş açıldığı ve bu kurşunların sadece bir tanesinin  yanlışlıkla belediye binasına isabet ettiği öğrenilmiştir. Bu saldırının şahsım ve başkanı olduğum belediye ile hiçbir alakası yoktur.  Biz  halkımızı seviyoruz  ve  hizmet ediyoruz. Hiç kimseyle de husumetimiz  yoktur.’’  dedi.

Sitemizin içeriklerini yakınlarınız ile paylaşabilirsiniz