Başkan Adamhasan Çöplük Kaldırma Sözünü Tuttu | İmamoğlu Belediyesi

Başkan Adamhasan Çöplük Kaldırma Sözünü Tuttu

1 Ekim 2014 14:32

İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi ADAMHASAN, Yazıtepe Köyü çöplüğünü kaldırma sözünü gerçekleştirdi.   Yerel seçim öncesinde İmamoğlu ile iki köyü arasındaki meranın çeyrek asırdır çöplük olarak kullanılmasına son vereceği vaadini veren İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi ADAMHASAN, bu vaadini yerine getirdi. Halka verdiği sözü acilen yerine getirmek isteyen Başkan ADAMHASAN, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin SÖZLÜ’den destek […]

Başkan Adamhasan Çöplük Kaldırma Sözünü Tuttu

Yerel seçim öncesinde İmamoğlu ile iki köyü arasındaki meranın çeyrek asırdır çöplük olarak kullanılmasına son vereceği vaadini veren İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi ADAMHASAN, bu vaadini yerine getirdi. Halka verdiği sözü acilen yerine getirmek isteyen Başkan ADAMHASAN, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin SÖZLÜ’den destek alarak çöplük problemini çözdü.

imamoğlu çöplüğü kalktı gazi adamhasan

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HİZMETLERİ İMAMOĞLU’NDA

Adana Büyükşehir Belediyesi, hizmetlerini ilçelere götürmeye başladı. İmamoğlu’nun çöpleri Adana’da entegre katı atık tesislerine taşınıyor.İmamoğlu ilçesine giden Başkan Hüseyin SÖZLÜ, Belediye Başkanı Gazi ADAMHASAN ile birlikte muhtarların sorunlarını dinledi ve çöplüğün kaldırılması için çalışmaların başlaması talimatını verdi.

İmamoğlu’nun Yazıtepe Mahallesi’nde çöplüğün köyün eski merasının içinde yer aldığını belirten Hüseyin SÖZLÜ,“Bu mera hastalık ve mikrop yuvası. Yazın rüzgârın yönüne göre etkisi altındaki köyleri boğuyor. Buradaki çöplüğün belediyecilik disiplini açısından ifade ettiği anlama bakılırsa, İmamoğlu eski belediye başkanının seçimi niçin kaybettiği de ortaya çıkıyor. İnşallah biz halkın sağlığını düşünerek bu çöplüğü ortadan kaldıracağız. Şu anda çalışmalarımız başladı. Temizliğe son sürat devam ediyoruz” dedi.

Başkan Hüseyin SÖZLÜ, çöplüğün yaklaşık bin dönüm olduğunu söyleyerek, “Burası yeniden mera olacak ve hayvancılık yapan insanlarımıza hizmet verecek. ‘‘Bir şey değişecek, her şey değişecek’’ sloganıyla başladığımız yeni görev döneminde yeni ve güzel şeyler ortaya koyarak devam edeceğiz.’’ dedi.

imamoğlu çöplüğü kaldırıldı belediye

İMAMOĞLU YAŞANIR BİR İLÇE OLACAK

İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi ADAMHASAN, seçim vaatlerinden en önemlisinin temizlik olduğunu vurguladı. Yazıtepe halkına çöplüğün kaldırılması konusunda söz verdiklerini söyleyen ADAMHASAN, “Bu çöplük üç mahallemizi çok rahatsız ediyordu. Sağolsun Hüseyin SÖZLÜ başkanımız bize destek oldu. Çeyrek asırdır rahatsızlık veren bu çöplük Hüseyin SÖZLÜ başkanımızın desteği ile kaldırılıyor. Seçim öncesinde halkımıza verdiğimiz sözleri birer birer yerine getireceğiz. Bir şey değişti, her şey değişmeye başladı. İmamoğlu’nu hep birlikte yaşanır bir  yer haline getireceğiz.” dedi.

Sitemizin içeriklerini yakınlarınız ile paylaşabilirsiniz