04/02/2015 meclis gündemi

Konu: Meclis Toplantısı

.                                                       ………………………………….

.                                                                   İMAMOĞLU

5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi gereğince Belediye Meclisi Aşağıdaki yazılı gündem maddelerini görüşmek üzere 04/02/2015 Çarşamba günü saat 14:00‘de Belediye Meclis salonunda toplanacaktır. Yapılacak olan, toplantıya teşriflerinizi rica ederim.

NOT: Ekseriyet sağlanamadığı takdirde 06/02/2015 Cuma günü aynı yerde toplanılacaktır.

G Ü N D E M =

1- 08/01/2015 tarihli meclis toplantısında , 6360 sayılı kanun kapsamında belediyemiz sınırları içerisinde ve belediyemize mahalle olarak dâhil olunan mahallelerdeki sokak isimlerinin adres ve numaralama ile ilgili müşterek komisyonlara havale edilen ve komisyonlarca düzenlenen raporun görüşülmesi.

2- 08/01/2015 tarihli meclis toplantısında ,Merkez ilçemize bağlı mahallelerimizde bulunan  mevcut sokak ve park yerlerine yeni isimlerin verilmesi ile ilgili müşterek komisyonlarına havale edilen ve komisyonlarca düzenlenen raporun görüşülmesi.

.

3-Uluslararası Aile Cüzdanı ücretinin belirlenmesi,

.                                                                                                                        Gazi ADAMHASAN

.                                                                                                                         Belediye Başkan

2015 YILI ŞUBAT AYINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ

04/02/2015 TARİHLERİNDE TOPLANTIYA KATILAN

Üyeler: Mahmut BALLIK-Osman BOLAT-Hasan BULUT-Ferruh TATARLI-Adnan BOLAT-Abidin ALTUNBAŞ- Hasan Ali ÇETİN-M.Aydın KANGUR-Yusuf ÜNAL-İlyas DEMİRALP-

Ali ŞİMŞEK-Recep İZCİ-Süleyman SERT

04/02/2015 TARİHLERİNDE TOPLANTIYA KATILMAYAN

Üyeler: İsmail SAĞLAM – Bülent ÖZER

Belediye Meclisinin Şubat Ayı toplantısının 1.Birleşiminin 1.Oturumunda 04/02/2015 Çarşamba Saat:14.00’de alınan Meclis Karar Özetleri:

Karar No: 2015/ 9

6360 Sayılı  Kanun kapsamında belediyemiz sınırları içerisinde ve belediyemize mahalle olarak dâhil olunan mahallelerdeki sokak isimlerinin adres ve numaralamaya ilişkin yönetmeliğin 14.maddesine uygun hale getirilmesi ile ilgili ekte sunulan listelerde belirtilen, Merkezimize bağlanan 19 köyün mahalleye dönüştürülmesi ile ilgili sokak isimleri ve numaralama işlemlerinin kabulüne oy birliği ile karar verildi.

Karar No: 2015/ 10

Merkez ilçemize bağlı mahallelerimizde bulunan ve ekte sunulan mevcut sokaklar ve park yerlerine yeni isimlerin verilmesi ile ilgili, Müşterek Komisyonlar raporu doğrultusunda sokaklar ve park yerlerine yeni isimlerin verilmesinin kabulüne oy birliği ile karar verildi.

Karar No: 2015/ 11

Uluslararası Aile Cüzdanı Ücretinin belirlenmesi ile ilgili Yapılan görüşmeler neticesinde Meclis üyelerinden M.Aydın KANGUR Aile Cüzdan ücretinin 80.00 TL olmasının teklifi işaretle yapılan oylamalar neticesinde kabulüne oybirliği ile karar verildi.

.

Gazi ADAMHASAN                                 M.Aydın KANGUR                               Osman BOLAT

Meclis Başkanı                                       Meclis Kâtibi                                    Meclis Kâtibi