2019 YILI MART AYINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ

8 Mart 2019 15:21

2019 YILI MART AYINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ

06/03/2019 TARİHLERİNDE TOPLANTIYA KATILAN

Üyeler: Ali ŞİMŞEK-Abidin ALTUNBAŞ-Mahmut BALLIK-Osman BOLAT-İsmail SAĞLAM-Adnan BOLAT- M.Aydın KANGUR-Hasan Ali ÇETİN-Ahmet ÇABUK- -İlyas DEMİRALP-Yusuf ÜNAL – -Bülent ÖZER ve Süleyman SERT’ in toplantıya katıldığı.

06/03/2019 TARİHLERİNDE TOPLANTIYA KATILMAYAN

Hasan BULUT’un  toplantıya katılmadığı.

08/03/2019 TARİHLERİNDE TOPLANTIYA KATILAN

Üyeler: Ali ŞİMŞEK-Abidin ALTUNBAŞ-Mahmut BALLIK-Osman BOLAT-İsmail SAĞLAM- Hasan BULUT – M.Aydın KANGUR-Hasan Ali ÇETİN-Ahmet ÇABUK – İlyas DEMİRALP-Yusuf ÜNAL-Bülent ÖZER ve Süleyman SERT’ in toplantıya katıldığı.

08/03/2019 TARİHLERİNDE TOPLANTIYA KATILMAYAN

Adnan BOLAT  ve Recep İZCİ  ’un toplantıya katılmadığı.

Belediye Meclisinin Mayıs Ayı toplantısının;

3.Olağan Toplantısının 4.Birleşiminin 1.Oturumu 06/03/2019 Çarşamba Saat:11.00’da

3.Olağan Toplantısının 5.Birleşiminin 1.Oturumu 08/03/2019 Cuma Saat: 10:00’da

alınan Meclis Karar Özetleri:

Karar No: 2019/09

İlçemiz YAZITEPE Mahallesinin isminin, İHSANÜLHAMİD Mahallesi olarak değiştirilmesi ile ilgili Müşterek (İmar-Plan ve Bütçe) Komisyondan geldiği şekliyle İlçemiz YAZITEPE Mahallesinin isminin, İHSANÜLHAMİD Mahallesi olarak değiştirilmesi ile ilgili oylamaya katılan, tüm Meclis üyelerinin işaretle yapılan oylamaları neticesinde kabulüne oy birliği ile karar verildi.

Karar No: 2019/10

1/1000 Ölçekli İmar Uygulama Planının Kabulü ile ilgili Müşterek (İmar-Plan ve Bütçe) Komisyondan geldiği şekliyle, ekteki Yaptırılan 1/1000 Ölçekli İmar Uygulama Planının Kabulü ile ilgili oylamaya katılan, tüm Meclis üyelerinin işaretle yapılan oylamaları neticesinde kabulüne oy birliği ile karar verildi.

Gazi ADAMHASAN                            Ahmet ÇABUK                             Mahmut BALLIK

Meclis Başkanı                                       Meclis Kâtibi                                       Meclis Kâtibi