2018 YILI MAYIS AYINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ

4 Mayıs 2018 11:06

2018 YILI MAYIS AYINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ

02/05/2018 TARİHLERİNDE TOPLANTIYA KATILAN

Üyeler: Ali ŞİMŞEK-Abidin ALTUNBAŞ-Mahmut BALLIK-Osman BOLAT-İsmail SAĞLAM-Adnan BOLAT- M.Aydın KANGUR-Hasan Ali ÇETİN-Ferruh TATARLI- Hasan BULUT-İlyas DEMİRALP-Yusuf ÜNAL-Bülent ÖZER ve Süleyman SERT’ in toplantıya katıldığı.

02/05/2018 TARİHLERİNDE TOPLANTIYA KATILMAYAN

Recep İZCİ’nin toplantıya katılmadığı.

04/05/2018 TARİHLERİNDE TOPLANTIYA KATILAN

Üyeler: Ali ŞİMŞEK-Abidin ALTUNBAŞ-Mahmut BALLIK-Osman BOLAT-İsmail SAĞLAM-Adnan BOLAT- M.Aydın KANGUR-Hasan Ali ÇETİN-Ferruh TATARLI-Recep İZCİ- İlyas DEMİRALP-Yusuf ÜNAL-Bülent ÖZER ve Süleyman SERT’ in toplantıya katıldığı.

04/05/2018 TARİHLERİNDE TOPLANTIYA KATILMAYAN

Hasan BULUT ve Süleyman SERT’’in toplantıya katılmadığı.

Belediye Meclisinin Mayıs Ayı toplantısının;

5.Olağan Toplantısının 9.Birleşiminin 1.Oturumu 02/05/2018 Çarşamba Saat:14.00’de

5.Olağan Toplantısının 10.Birleşiminin 1.Oturumu 04/05/2018 Cuma Saat: 11:00’de

alınan Meclis Karar Özetleri:

Karar No: 2018/18

Belediyemize ait 2017 Yılı Kesin Hesabı oluşturan Cetvelleri ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonunca düzenlenen rapor mecliste okundu. Düzenlenen rapor doğrultusunda ekteki 2017 yılı kesin hesabı oluşturan cetveller 5393 sayılı belediye kanunu 18.maddesi (b) fıkrası ve 64. Madde gereğince toplantıya katılan meclis üyelerinin işaretle yapılan oylamalar neticesinde, Meclis üyelerimizden Ali ŞİMŞEK’in 1 ret oyuna karşın, 14 kabul oyu ile oy çokluğu ile karar verildi.

Karar No: 2018/19

İlçemiz Ayvalı Mahallesinde yeni yapılan parka, Barış KARACA Parkı olarak isim verilmesi ile ilgili toplantıya katılan tüm meclis üyelerinin işaretle yapılan oylamalar neticesinde Ayvalı Mahallesinde yeni yapılan parka, Barış KARACA Parkı isminin verilmesinin kabulüne oy birliği ile karar verildi.

Gazi ADAMHASAN                           Ferruh TATARLI                                 Mahmut BALLIK

Meclis Başkanı                                       Meclis Kâtibi                                       Meclis Kâtibi