2017 YILI KASIM AYINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ | İmamoğlu Belediyesi

1 Kasım 2017 16:23

2017 YILI KASIM AYINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ

01/11/2017 TARİHİNDE TOPLANTIYA KATILAN

Üyeler: Ali ŞİMŞEK- Abidin ALTUNBAŞ-H.Ali ÇETİN-M.Aydın KANGUR-Mahmut BALLIK-Bülent ÖZER-İsmail SAĞLAM-Adnan BOLAT-Ferruh TATARLI-Süleyman SERT-Osman BOLAT-Hasan BULUT-İlyas DEMİRALP-Yusuf ÜNAL

01/11/2017 TARİHİNDE TOPLANTIYA KATILMAYAN

Üyeler: Recep İZCİ

Belediye Meclisinin Kasım Ayı toplantısının 19.Birleşimin 1.Oturumlarında 01/11/2017 Çarşamba Saat:14:00 alınan Meclis Karar Özeti:

Karar No: 2017/28

Belediyemiz ile Sarıçam Belediyesi arasında 5393 Sayılı Belediye Kanununun (18/p) maddesi hükümleri uyarınca ‘’Kardeş Şehir İlişkisi’’ kurulması hususunun;

Belediyeler arasında işbirliği anlayışının geliştirilmesi, bilgi ve deneyim paylaşımının karşılıklı teknik yardımlaşmanın sağlanması, her iki ilçe halkı arasında sosyal ve kültürel ilişkilerin geliştirilebilmesi bakımından, Belediyemiz ile Sarıçam Belediyesi arasında 5393 Sayılı Kanunu’nun (18/p) maddesi hükümleri uyarınca, ‘’ Kardeş Şehir kurulması hususunda, karar alınması ile ilgili Belediye Başkanlığı’nın 23/10/2017 tarih ve 480 sayılı yazısı, Meclisimizde müzakere edildi. Meclis üyelerimizden Yusuf ÜNAL ‘’ Sarıçam Belediyesi ile Kardeş Şehir İlişkisi ’’ kurulmasını teklif etti ve oylamaya geçildi. İşaretle yapılan oylamalar neticesinde kabulüne oybirliği ile karar verildi.

Gazi ADAMHASAN                            Ferruh TATARLI                                Mahmut BALLIK

Meclis Başkanı                                       Meclis Kâtibi                                           Meclis Kâtibi