07/12/2016 YILI ARALIK AYINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ

7 Aralık 2016 13:40

2016 YILI ARALIK AYINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ

07/12/2016 TARİHLERİNDE TOPLANTIYA KATILAN

Üyeler: Abidin ALTUNBAŞ-Mahmut BALLIK- Ali ŞİMŞEK- Hasan BULUT – Adnan BOLAT-  İlyas DEMİRALP- Osman BOLAT- Recep İZCİ -Hasan Ali ÇETİN-Yusuf ÜNAL-  Ferruh TATARLI ve M.Aydın  KANGUR

07/12/2016 TARİHLERİNDE TOPLANTIYA KATILMAYAN

Üyeler: Bülent ÖZER- İsmail SAĞLAM-Süleyman SERT

Belediye Meclisinin Aralık Ayı toplantısının 14.Birleşiminin 1.Oturumunda 07/12/2016 Çarşamba Saat:14.00’de alınan Meclis Karar Özetleri:

Karar No: 2015/23

Gündemin 1.Maddesini teşkil eden, Meclisçe İmar Komisyonuna havale edilen Adana Büyükşehir Belediyesi Meclisinin 15/04/2016 tarih ve 155 sayılı kararı ile onaylanmış olan, İmamoğlu İlçesi Merkez Kavşak Projesi için hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planına istinaden İmamoğlu Belediye Meclisi olarak, 1/1000 ölçekli uygulamalı imar planının yaptırılması ile ilgili, İmar Komisyonunca düzenlenen Rapor Belediye Yazı İşleri Müdür Vekili M.Seçim SARAÇ tarafından meclis üyelerinin yüzlerine karşı okundu. Yapılan görüşmeler neticesinde, Komisyondan geldiği şekliyle belediyemizce 1/1000 ölçekli uygulama imar planının yaptırılması, İşaretle yapılan oylamalar neticesinde oy birliği ile kabulüne karar verildi.

Karar No: 2015/24

Gündemin 2.Maddesini teşkil eden, Belediyemize ait, Yüzme Havuzu Spor Tesisi’nin Adana Büyükşehir Belediyesi’ne Devredilmesi ile ilgili, Meclis Başkanı Gazi ADAMHASAN Ekonomik sebeplerden dolayı yapılacak tadilatının belediyemize küflet getireceğinde Büyük Şehir Belediyesine devredilmesi ile ilgili meclisi bilgilendirdi. Yapılan görüşmeler neticesinde oylamaya geçildi. İşaretle yapılan oylamalar neticesinde oy birliği ile kabulüne karar verildi.

Gazi ADAMHASAN                           Ferruh TATARLI                             Mahmut BALLIK

Meclis Başkanı                              Meclis Kâtibi                                   Meclis Kâtibi