06/02/2019 meclis gündemi

Konu: Meclis Toplantısı

…………………………………..

İMAMOĞLU

5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi gereğince Belediye Meclisi Aşağıdaki yazılı gündem maddelerini görüşmek üzere 06/02/2019 Çarşamba günü saat 11:00‘de Belediye Meclis salonunda toplanacaktır. Yapılacak olan, toplantıya teşriflerinizi rica ederim.

NOT: Ekseriyet sağlanamadığı takdirde 08/02/2019 Cuma günü aynı yerde toplanılacaktır.

G Ü N D E M =

01-Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğünde tam zamanlı olarak çalıştırılacak olan Ekonomist’in ücretinin belirlenmesi teklifi.

02- Belediyemiz Hukuk işleri ile ilgili kısmi zamanlı çalıştırılacak olan Avukatın ücretinin belirlenmesi teklifi.

03- Belediyemiz Zabıta Personellerine maktu fazla çalışma ücretinin belirlenmesi teklifi.

04- İlçemiz Yazıtepe Mahallesinde bulunan parka Şehit Hüseyin GÖDEN Parkı isminin verilmesi teklifi.

Gazi ADAMHASAN